ASENNEMASKIT.FI -VERKKOKAUPASTA TILAAMINEN

Tilattaessa verkkokaupasta tuotteisiin tutustuminen tapahtuu tuotekuvan ja tuotekuvauksen avulla. Tilaaja on tietoinen että sivustolla näkyvät kuvat ovat havainnollistavia eivätkä täysin välttämättä vastaa lopullista tuotetta esimerkiksi tekstin sijoittelun, värien tai koon suhteen.

TOIMITUSTAVAT
Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen postitse. Tilausten toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Pienet tilaukset toimitetaan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen kirjekuoressa. Suuremmat tilaukset toimitetaan Postin pakettina lähimpään postitoimipisteeseen.

MAKSAMINEN
Käytössämme on Checkout:in tarjoamat nopeat mobiilimaksutavat, suositut pankki- ja luottokorttipainikkeet sekä joustavat lasku- ja osamaksupalvelut. Voit tutustua palveluntarjoajaan osoitteessa: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot
Verkkokaupassa voit maksaa useimmilla tunnetuilla verkkopankkitunnuksilla sekä luottokorteilla.

TILAUKSEN TOIMITTAMINEN
Tilaukset toimitetaan normaalisti 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta, ellei sivustollamme ole tilaushetkellä muuta toimitusaikaa mainittu.

Kun olet maksanut ostokset (verkkopankilla tai luottokortilla), tilausta ei voi enää muuttaa. Ennen maksamista kannattaa varmistaa tilausyhteenvedosta tilauksen tiedot, tilatut tuotteet ja tilausmäärät. Vahvistamalla tilauksen lähetyksen hyväksyt samalla toimitusehdot. Maksamisen jälkeen saat sähköisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN
Verkkokaupasta ostettuja tuotteita voi palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Huom. Palautettavan tuotteen on oltava avaamaton, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hygieniasyistä avattua tuotetta ei voi palauttaa. Palautuksen postimaksu tulee kustantaa itse. Mikäli palautat tuotteen, ilmoita siitä myös sähköpostilla osoitteeseen: myynti@mainostakomo.fi.

Voit palauttaa tuotteen postitse osoitteeseen Kennääntie 4, 44500 Viitasaari. Tuotteen hinta palautetaan, kun tuote on saapunut meille. Viallisen tai virheellisen tuotteen palautus tapahtuu samalla tavalla.